2018. április 20.
19:00-19:30
tovább
4d ultrahang képek, 4dultrahang képek, 3d ultrahang képek, babamozi fotók, magzati ultrahang képek
4d ultrahang, 4dultrahang, 3d ultrahang, babamozi, magzati ultrahang

Menüpontok táblagépekhez:
Főoldal >>
Bejelentkezés infó >>
Időpontok >>
Áraink >>
Mikor érdemes jönni? >>
Galéria >>CsodaBent 4d magzati ultrahang rendelő
Mini-Manó Babacentrum
XIV. Bp. Nagy Lajos k. útja 112.
Mobil: (30) 372 91 49
Tel.: (1) 781 35 18
Csodabent skype: My status
Térkép megtekintéséhez klikkelj ide
4d ultrahang, 4dultrahang, babamozi, magzati ultrahang
4d ultrahang, 4dultrahang, 3d ultrahang, babamozi, magzati ultrahang 2009 január közepén nyitottuk meg ultrahang stúdiónkat Zuglóban, a Mini-Manó Babacentrumban. CsodaBent néven, mert tudjuk, átéltük mi is azt, ami most Veled történik.

A kisbabádat várod, a legnagyobb Csodát az életben! Tudjuk, hogy kitölti a gondolataidat, hogy félted nagyon, és nincs semmi, ami az Ő egészségénél fontosabb volna! Számolod a heteket a találkozásig, elképzeled mekkora lehet és mit csinál éppen odabent.

A 3D/4D ultrahangtechnikának köszönhetően nem kell tovább képzelődnöd! A stúdió nagyméretű LCD tévéjén a saját szemeddel is láthatod, hogyan érzi magát a kicsikéd odabent, hogyan fejlődik, mit csinál éppen!

Látni, ahogy a babád mosolyog, ásít, vagy az ujját szopja, megtudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz, felismerni, hogy hasonlít valakire a családból csodálatos élmény, és még boldogabbá teszi a várakozás hátralévő részét nem csak számodra, de a kispapa számára is!

Otthonos, barátságos hangulatú rendelőnkbe nem csak a Kismamát várjuk, mert ez a vizsgálat egy igazi családi esemény! Szívesen látjuk a kispapát, nagytestvért sőt akár a leendő nagyszülőket is, mert nagy és kényelmes kanapénkról az egész család megcsodálhatja az új családtagot!

A stúdióban nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek a piac egyik legkorszerűbb készülékével - a General Electric Voluson 730 ultrahangkészülékkel – dolgoznak. Igény szerint álló- vagy mozgóképek formájában örök emlékű képanyagot készítenek, amit babamozinak is hívnak. A vizsgálat persze nemcsak az élvezet és az emlékek számára készül! Nagyon fontos a baba állapotának felmérése is. Szakemberünk elvégzi az alapvető méréseket, ellenőrzéseket a babán, és ha bármilyen rendellenességet tapasztal, arról azonnal tájékoztat bennetek, és elmondja a további teendőket. A vizsgálat és mozizás együtt kb. 50-60 percig tart, és a végén leletet is adunk. Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy ennek ellenére ez a vizsgálat nem helyettesíti a kötelező szűrővizsgálatokon és a rendszeres terhesgondozáson való részvételt!

A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottuk külön Babamozi szolgáltatásunkat is. Ha a babádat a kezelőorvosod is rendszeresen átvizsgálja és nálunk végig csak gyönyörködni szeretnél benne, úgy mostantól erre is van lehetőséged! Felhívjuk figyelmedet, hogy a mozizás keretében nem végzünk semmilyen mérést vagy ellenőrzést a babán és nem adunk a végén leletet.

A népszerű „babamozi” értékét nem szabad azonosnak tekinteni a bonyolult szakorvosi vizsgálatéval. Ezért ezt a szolgáltatást akkor vedd igénybe, ha a korábbi szűrő- és 2D ultrahangvizsgálatok szabályszerűen megtörténtek és nem állapítottak meg rendellenességet. Amennyiben bármelyik korábbi szűrővizsgálatodon az átlagostól eltérő értékeket állapítottak meg, akkor a speciális ultrahangvizsgálat ismétlése már kiemelt egészségügyi intézmény feladata. Itt a hangsúlyt a 2D vizsgálatokra helyezik és nagyon alaposan, centiről-centire vizsgálják át a kisbabád szerveit. Ez már egy komplexebb és életbe vágóan fontos ellenőrzés, ezért ilyen esetekben javasoljuk speciális genetikai centrumok felkeresését!

© 2009 CsodaBent.hu
Készítette: A.N.D all night design