2018. április 20.
19:00-19:30
tovább
4d ultrahang képek
4d ultrahang képek, 4d ultrahang felvétel

4d ultrahang videókért kattints ide!

Menüpontok táblagépekhez:
Főoldal >>
Rólunk >>
Bejelentkezés infó >>
Időpontok >>
Áraink >>
Galéria >>

Partnereink:

Babavárás és babázás alatt
is ajánljuk a Varázskert BabaMama házat Zuglóban,
ahol számtalan érdekes foglalkozással várnak Benneteket!

4d ultrahang Budapest
Mini-Manó Babacentrum
XIV. Bp. Nagy Lajos k. útja 112.
Mobil: (30) 372 91 49
Tel.: (1) 781 35 18
Csodabent skype: My status
4d ultrahang Budapest
Mikor érdemes 4d ultrahangra menni?
Mikor érdemes 4d ultrahangra menni? Attól kezdve, hogy a terhesgondozás során már hasi ultrahanggal vizsgálnak, hozzánk is jöhetsz 4d ultrahang vizsgálatra vagy babamozira. A legtöbb kismama ezzel megvárja a várandósság 2. trimeszterét, de van aki már a 8 hetes embrióról is szeretne 4d felvételt őrizni. A kapott képek információtartalma, minősége és élvezhetősége a várandósság különböző időpontjaiban eltérő.

A következő táblázatból megtudhatod, hogy melyik részlet a várandósság melyik időszakában válik láthatóvá a 4d ultrahang során:Terhességi hét

Mi látható a 3D/4D ultrahanggal?

12-13. hét Forgolódik, nyújtózkodik, hajlítgatja az ujjait. Felismerhető a fülcimpája. Szemhéja kifejlődött, és rácsukódik a szemre.
14. hét Részleteiben látható a csontváz. Szemöldöke nőni kezd, gyakorolja a nyelést. Fülkagyló, szemek láthatóak a 4d ultrahanggal.
15-17. hét Meghatározható a baba neme, ha ő is akarja ...
Már tudja szopni az ujját.
18–20. hét A 4d ultrahang vizsgálat során megszámolhatók az ujjacskák, megfigyelhető, ahogy a baba kezeivel, lábacskáival kalimpál, láthatóvá válnak a lábujjak. 2d módban már jól látható a magzati koponya, a gerinc, hasfal, végtagok, szív, rekeszizom, vesék, gyomor és hólyag. A gyomor teltsége jelzi, hogy a magzat nyelőcsöve átjárható, a telt hólyag pedig, hogy működik a vese. Részletes szervi vizsgálat végezhető. Meghatározható a méhlepény elhelyezkedése, magzatvíz mennyisége.
A 20. hét előtt még teljes hosszában belefér a képernyőbe, ezért a babamozi nagyon látványos. Bár a baba ilyenkor még elég soványka, viszont körbeforgatható, és látható, ahogy mozog az anyaméhben.
21-30. hét Ez a 3d/4d ultrahang vizsgálat szempontjából a leglátványosabb időszak. Már igazi baba arcocskája van és van még elég helye ahhoz, hogy könnyedén megforduljon. Mozgások (csuklás), mimika (szemöldök). Ujját szopja, ásít, kinyitja szemét, fény felé fordul. A 28-30. héttől kezdenek lerakódni a zsírpárnák a testére, az arca, a kezei és a lábai teltebbek, pufókabbak lesznek.
31–40. hét A 30-32. hét környékén a legtöbb baba elfoglalja a szüléskor is jellemző "fejvégű" helyzetét. Egyre kevesebbet mozog. A 4d ultrahang vizsgálattal a grimaszok jól láthatók.

A fenti részletek persze csak a baba szerencsés elhelyezkedésekor láthatók jól! Ha kezével kitakarja az arcát, vagy belefúrja azt a méhlepénybe, keresztezi a lábacskáit, vagy éppen a vizsgálófejnek háttal fekszik, akkor előfordulhat, hogy a babamozi során a szülők számára leginkább látni vágyott részletek nem mutathatók meg!

© 2009 CsodaBent.hu
Készítette: A.N.D all night design