2018. április 20.
19:00-19:30
tovább
4d ultrahang képek
4d ultrahang képek, 4d uh képek

Menüpontok táblagépekhez:
Főoldal >>
Rólunk >>
Bejelentkezés infó >>
Időpontok >>
Mikor érdemes jönni? >>
Galéria >>4d ultrahang Budapest
Mini-Manó Babacentrum
XIV. Bp. Nagy Lajos k. útja 112.
Mobil: (30) 372 91 49
Tel.: (1) 781 35 18
Csodabent skype: My status
4d ultrahang Budapest
4d ultrahang árak

4d ultrahang árakAz első 4D babamozi 5.500,- Ft 1 db ajándék fotóval. Ezzel a lehetőséggel a várandósság 17. hetéig élhetsz. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

A babamozi 8.500,- Ft-ba kerül (ikreseknek is!) és tartalmaz egy színes fotót a babádról. A rendelőben 30 percet töltesz, melyből kb. 20 percet ultrahangozzuk a babát. Felhívjuk figyelmedet, hogy a babamozi során nem vizsgáljuk meg a babát és a végén nem adunk leletet! Ez a szolgáltatásunk csak az élményszerzést szolgálja azoknak a Kismamáknak akiknek a babáját rendszeresen vizsgálja a kezelőorvosuk!

A vizsgálat + babamozi alapára 10.500,- Ft, amennyiben ikreket vársz, úgy 12.500,- Ft. A rendelőben 45-60 percet töltesz, melyből durván 30-40 percet ultrahangozzuk a babád. A babamozi mellett a protokoll szerinti méréseket és ellenőrzéseket végezzük al a babán, s erről leletet is adunk.

Az ultrahang vizsgálat illetve babamozi során álló- és mozgóképeket tudunk készíteni. A 3D-s képeket (10-15 db) CD-re, a 4D felvételt (kb 15-20 perc) DVD-re tudjuk rögzíteni. A CD 1.000,- Ft-ba, a DVD 2.000,- Ft-ba kerül.

A 3D fotókat a stúdióban ki is tudjuk nyomtatni Neked, ha már hazafelé gyönyörködni szeretnél a kisbabádban. A fotó 500,- Ft-ba kerül.

Amennyiben vizsgálatra jössz és CD-t és DVD-t is kérsz, úgy egy fotót ajándékba adunk!

... és a ráadás, csak a CsodaBent Stúdióban:
Minden Kismama aki hozzánk jön 4D ultrahangra, ajándékba kap egy kuponcsomagot, melyekkel bizonyos termékek kedvezményesen vásárolhatók meg illetve néhány szolgáltatás térítésmentesen vehető igénybe a Mini-Manó Babacentrumban és Partnereinknél.

Nincs még babamérleged? 1 hónapig 1.800,- Ft helyett térítésmentesen kölcsönözhetsz egyet!

Babakocsit keresel? Néhány remek típusból választhatsz 10.000,- Ft kedvezménmnyel!

Babababútort, kismama ruhát és babaruhát is vásárolhatsz engedményes áron!

Részt vehetsz babás mamás foglalkozáson, fitness órán és kismama-, vagy újszülött fotózáson kedvezményes áron!

Ha visszajönnél még később is egy vizsgálatra vagy babamozira, azt is kedvezménnyel végezzük, az erre vonatkozó kupon felhasználásával!

A vizsgálatra/babamozira vonatkozó árengedmények nem összevonhatók!

Használd ki a kedvezményeket, s a vizsgálat ára máris megtérül!


A legtöbb Egészségpénztárral szerződésben állunk, így ha pénztártag vagy, el is számolhatod a 4d ultrahang árát! (Adoszt, Allianz, Aranykor, AXA, Dimenzió, Életút, Generali, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Patika, Postás, Tempo, Vasutas, Vitamin)

© 2009 CsodaBent.hu
Készítette: A.N.D all night design